Dyreragout med tomat, peber og løg

Sådan gør du

  • 1 Brun dyrekødet i olien, tag det op og krydr med salt og peber.
  • 2 Flå tomaterne og skær løg, tomater, peberfrugter i grove tern og hak hvidløget fint. Svits dem i olien til løgene er klare. 
  • 3 Drys med lidt oregano eller svits et par friske chili med, men pas på, friske chili kan være lumske, nogle er meget stærke.
  • 4 Læg kødet tilbage i gryden, hæld evt. lidt vand eller hvidvin ved og kog ragouten under låg ved svag varme i 30 – 40 minutter til kødet er mørt. 
  • 5 Smag til med salt og peber, lidt chili kan bruges hvis man ønsker at give retten et stærkere præg.
  • 6 Pasta og en stor skål grøn salat ledsager denne lækre ragout.
  • {{recipeDoneText}} Dyreragout med tomat, peber og løg

Opskriften er udviklet af