Dybstegte wokstrimler med thailandsk agurkesalat og nudelsalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kog eddike, sukker og 1 spsk vand og lad det afkøle.
  • 2 Halvér agurken og fjern kernerne med en lille ske.
  • 3 Skær agurken i skiver på ½ cm.
  • 4 Læg dem i en skål sammen med snittet rødløg.
  • 5 Hæld den afkølede eddike over.
  • 6 Smag til med salt og peber og kom evt. lidt korianderblade ved.
  • 7 Kog nudlerne 3 minutter i bouillon.
  • 8 Tilsæt fintsnittet chili. Hæld væsken fra og gem ½ dl.
  • 9 Lad nudlerne afkøle.
  • 10 Smag til med salt, tilsæt ½ dl væske og anret nudlerne med salaten.ognbsp; Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 11 Kom lidt hvedemel, salt og peber i en plastpose og vend kødet heri.
  • 12 Ryst det overskydende mel af.
  • 13 Del kødet op i tre portioner.
  • 14 Varm olien i en høj pande eller wok ved kraftig varme og dybsteg kødet én portion ad gangen.
  • 15 Kødet skal stege i 1-2 minutter.
  • 16 Læg kødet på køkkenrulle.
  • 17 Server straks.ognbsp; Anret kødet med glasnudelsalat, agurkesalat, chilisauce og brød.
  • Så er det spisetid! Dybstegte wokstrimler med thailandsk agurkesalat og nudelsalat

Tip

Hvis man ikke kan købe strimler af skinkeinderlår, kan man skære dem af skinkeschnitzler.
I den friske chili sidder størstedelen af styrken i mellemvægge og frø. Vil man have en mild chilismag så brug kun selve frugtkødet.

Opskriften er udviklet af