Duroc Ribs med Corn On The Cob

Her er en ret, som ikke kræver, at du laver alt fra bunden. Duroc ribs er en type af færdigmarinerede ribs, er klar til at komme direkte ud af pakken og på grillen, og coleslaw salaten fra C vender ud bare ud i en skål! Corn on the cob betyder, at du tilbereder majskolben i sine egne blade.

Sådan gør du

  • 1 Bland barbecue med citron, røget salt og teriyaki. Blandingen smøres over kødet, men gem lidt BBQ til sidst. Kødet grilles 15 min.  
  • 2 Majskolber kommes på grillen i bladene og deles i tre, når de er færdige.  
  • 3 Coleslaw blandes med den dressing, der følger med. Vend lidt BBQ og estragon i.  
  • 4 Portabellosvampe grilles i 4-5 min. Kom coleslaw heri, og spis smøret til majs.
  • {{recipeDoneText}} Duroc Ribs med Corn On The Cob

Tip

Tip: Spis grillede kartofler som ekstra tilbehør!

Opskriften er udviklet af