Druemuffins med chokolade og syltede druer

Sådan gør du

  • 1 Skyl, halver og fjern kernerne fra druerne.
  • 2 Smuldr mel, bagepulver, salt, sukker, smør og yoghurt sammen med fingrene til grynet konsistens.Pisk æg i dejen et ad gangen og pisk tilsidst mælken i.
  • 3 Vend druerne, som er tørret let i et klæde og hakket chokolade i dejen.
  • 4 Kom dejen i muffinsforme eller i små smurte ildfaste skåle der rummer ca. 1 dl.
  • 5 Bag dem 20-25 min. på miderste ribbe i forvarmet ovn ved 180-200°.
  • 6 Halver og udsten de grønne druer.
  • 7 Lav en lage af appelsinsaft samt lidt fintrevet appelsinskal.
  • 8 Kog appelsinsaften op med sukker og stjerneanis. Køl af og smag lagen til med Grand Marnier.
  • 9 Hæld lagen over druerne og lad det trække 1-2 timer i køleskab.
  • 10 Server de lune muffins med syltede druer.
  • {{recipeDoneText}} Druemuffins med chokolade og syltede druer

Opskriften er udviklet af