Dolmere med bulgurpilaf

Sådan gør du

  • 1 Kog 2 l vand og lidt salt i en gryde.
  • 2 Kom 4 blade kinakål i gryden.
  • 3 Kog i 2 minutter.
  • 4 Tag bladene op og lad dem drype af i et dørslag.
  • 5 Læg bladene ud på et spækbræt og skær stokken af.
  • 6 Kog yderligere 4 blade kinakål.
  • 7 Fars: riv løg, gulerod og squash.
  • 8 Kom det i kødet med æg, rasp, basilikum og peber. Rør godt.
  • 9 Fordel farsen på de 8 blade kinakål.
  • 10 Lav 8 dolmere. Læg dolmerne i et ovnfast fad.
  • 11 Sauce: bland de flåede tomater, basilikum og salt og hæld det over dolmerne.
  • 12 Sæt fadet nederst i ovnen i 25 minutter ved 225 grader.
  • 13 Bulgurpilaf: kom smørret i en gryde og smelt det.
  • 14 Hæld bulgur og gurkemeje i gryden.
  • 15 Svits og rør. Hæld 4½ dl vand og salt i gryden. Rør.
  • 16 Læg låg på gryden og kog i 12 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Dolmere med bulgurpilaf

Tip

I stedet for kinakål kan hvidkål bruges.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier