Dijonaise – senneps mayonnaise

Dijonaise – senneps mayonnaise

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater g.
  • Fedt 81 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 99 %
  • 1

    Beskrivelse

    ALLE ingredienser skal have samme temperatur, stuetemperatur, eller rettere – køkkentemperatur. 

  • 2

    Kom eddike, 1 tsk. sennep og citron i en skål. Pisk det godt sammen. 

  • 3

    Kom æggeblommen i og pisk igen. 

  • 4

    Kom nu et nip salt i og pisk, pisk – og PISK. Samtidig med, at olien hældes i en afbrudt tynd stråle. 

  • 5

    Smag mayonnaisen til med yderligere sennep og peber.

  • Så er det spisetid! Dijonaise – senneps mayonnaise

Tip

Neutrale olier: vindruekerne-, solsikke- og majsolie. Alternativ til dijonsennep: - og/eller grov sennep.

Opskriften er udviklet af