Dijonaise – senneps mayonnaise

Dijonaise – senneps mayonnaise

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater g.
  • Fedt 81 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 99 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    ALLE ingredienser skal have samme temperatur, stuetemperatur, eller rettere – køkkentemperatur. 
  • 2 Kom eddike, 1 tsk. sennep og citron i en skål. Pisk det godt sammen. 
  • 3 Kom æggeblommen i og pisk igen. 
  • 4 Kom nu et nip salt i og pisk, pisk – og PISK. Samtidig med, at olien hældes i en afbrudt tynd stråle. 
  • 5 Smag mayonnaisen til med yderligere sennep og peber.
  • {{recipeDoneText}} Dijonaise – senneps mayonnaise

Tip

Neutrale olier: vindruekerne-, solsikke- og majsolie. Alternativ til dijonsennep: - og/eller grov sennep.

Opskriften er udviklet af