Sådan gør du

  • 1 Skær Filet Royal igennem på langs og krydr med salt og peber.
  • 2 Læg kødet i et ovnfast fad eller en sandkageform.
  • 3 Hæld mælk over kødet og læg timian og rosmarin ved.
  • 4 Dæk fadet med stanniol og stil det i ovnen i 40-45 minutter ved 180 grader.
  • 5 Bruges et stegetermometer skal kødet have en centrumtemperatur på 65 grader.
  • 6 Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle.
  • 7 Stil det evt. i køleskab til næste dag.
  • 8 Rør marinaden sammen. Smag til med salt og peber.
  • 9 Kog rødbederne og gnid skrællen af.
  • 10 Snit rødkål og rødløg fint og riv rødbederne groft.
  • 11 Kom det i en skål og hæld 2/3 af marinaden over.
  • 12 Lad salaten trække i marinade i ca. 45 minutter før servering.
  • 13 Skær kødet i tynde skiver og læg det på et fad.
  • 14 Skær æblet i små tern og fordel dem over kødet.
  • 15 Hæld resten af marinaden over.
  • {{recipeDoneText}} Dansk Box

Opskriften er udviklet af