Dansk and med porre og abrikos fyld

Sådan gør du

  • 1 Fyldet:
  • 2 Rens, skyl og fjern det øverste af porrerne.
  • 3 Skær porrerne i skrå tynde skiver.
  • 4 Skær ligeledes abrikoserne i tynde skiver.
  • 5 Nødderne ristes 5-7 minutter på en pande med lidt olie.
  • 6 Læg derefter nødderne på et stykke køkkenrulle indtil de er afkølet.
  • 7 Hak derefter nødderne groft.
  • 8 Steg alle ingredienserne på en pande i nogle minutter i vindruekerneolie.
  • 9 Krydr med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 10 Pas på at fyldet ikke får farve.
  • 11 Anden:
  • 12 Rens anden og krydr den udenpå og indeni med flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 13 Kom fyldet i den rensede and og luk åbningen, så fyldet ikke ryger ud under tilberedningen.
  • 14 Læg anden på en rist, og kom lidt vand i bradepanden.
  • 15 Steg anden ved 165 grader i ca. 35-37 minutter pr. kilo. and.
  • 16 Skru op for varmen de sidste 15 minutter, så skindet bliver sprødt.
  • 17 Serveres med den klassiske garniture.
  • {{recipeDoneText}} Dansk and med porre og abrikos fyld

Opskriften er udviklet af