Dampet torskefilet med ærtepuré

Sådan gør du

  • 1 Kom ærterne i en gryde med 2 dl vand.
  • 2 Kog ærter og vand i 5 min. uden låg.
  • 3 Blend ærterne med en stavblender eller brug en kartoffelmoser.
  • 4 Hak mynten, rør den i ærtepuréen, og smag til med salt og peber.
  • 5 Kog 3 dl vand og ½ tsk salt i en pande eller flad gryde.
  • 6 Læg torskefileterne i vandet, og lad dem simre ved lav temperatur i 7-8 min.
  • 7 Tag torsken op af vandet, og anret den på et fad.
  • 8 Servér torsken med ærtepuréen, kogte kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Dampet torskefilet med ærtepuré

Tip

I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier