Dampet torsk med grønne asparges og smørsauce

Claus Holm giver dig her opskriften på dampet torsk med både grønne og hvide asparges. Den dampede torsk serveres med en cremet smørsauce, der smelter på tungen. 
Mængdeangivelserne i filmen svarer til en portion. 

Sådan gør du

  • 1 Steg torsk på panden. 
  • 2 Tilsæt skiver af kartoffel og grove stykker af grønne og hvide asparges på panden. Krydr med salt, peber og citronsaft. 
  • 3 Tilsæt vand og smør på panden og læg derefter et låg over. Du kan også bruge en anden pande som låg. Lad fisken dampe i 3 minutter. 
  • 4 Anret den dampede torsk med grøntsagerne fra panden og smørsaucen. Afslut med frisk dild. 
  • {{recipeDoneText}} Dampet torsk med grønne asparges og smørsauce

Opskriften er udviklet af