Dampet torsk med æg og oliven

Server med kartofler. Tip: i stedet for oliven kan du dryppe lidt tapenade over fisken.

Sådan gør du

  • 1 Sæt kartoflerne over.  
  • 2 Sæt ovnen på 200 grader.  
  • 3 Læg torsken i en ildfast form, drys med salt og peber og kom nogle smørklatter på fisken.  
  • 4 Krøl et stykke bagepapir sammen og hold det under den kolde hane. Læg det fugtede papir over fisken og sæt i ovnen i ca. 15 minutter.  
  • 5 Hak æg og oliven groft.  
  • 6 Læg salaten på et fad. Fordel den nydampede fisk på salaten.  
  • 7 Kom æg og oliven på og dryp smørskyen fra formen over.  
  • 8 Server med kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Dampet torsk med æg og oliven

Opskriften er udviklet af