Dampet rødspætte med nem dildsauce 


Dampet rødspætte med nem dildsauce 


Dampet rødspætte udgør en nem forret, men du kan også tilføje kartofler eller ris, så har du en hovedret.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær fennikel og gulerod i mindre stykker, og kom dem i letsaltet vand.
  • 2 Lad grøntsagerne simre i 4-5 minutter, og afdryp dem.
  • 3 Rul rødspættefileterne sammen, og luk dem med en tandstik.
Læg dem i en gryde eller en lille sauterpande.

  • 4 Kom vand, vin og fond i en skål, og bland det sammen.

  • 5 Hæld blandingen over fisken.
Kog op og lad fisken simre i tre minutter.
  • 6 Tag gryden fra komfuret og lad den stå i et par minutter.
  • 7 Fjern tandstikkerne. 

  • 8 Rør saucen sammen i en lille gryde, og lun den uden at koge den.
  • 9 Server saucen til den afdryppede varme fisk og grøntsager.
  • Så er det spisetid! Dampet rødspætte med nem dildsauce 


Opskriften er udviklet af