Dampet rødspætte med nem dildsauce 


Dampet rødspætte med nem dildsauce 


Server som forret eller tilføj kartofler eller ris, så har du en hovedret.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær fennikel og gulerod i mindre stykker, og kom dem i letsaltet vand.
  • 2 Lad grøntsagerne simre i 4-5 minutter, og afdryp dem.
  • 3 Rul rødspættefileterne sammen, og luk dem med en tandstik.
Læg dem i en gryde eller en lille sauterpande.

  • 4 Kom vand, vin og fond i en skål, og bland det sammen.

  • 5 Hæld blandingen over fisken.
Kog op og lad fisken simre i tre minutter.
  • 6 Tag gryden fra komfuret og lad den stå i et par minutter.
  • 7 Fjern tandstikkerne. 

  • 8 Rør saucen sammen i en lille gryde, og lun den uden at koge den.
  • 9 Server saucen til den afdryppede varme fisk og grøntsager.
  • Så er det spisetid! Dampet rødspætte med nem dildsauce 


Opskriften er udviklet af