Dampet laks med sauce af friske grønne asparges

Sådan gør du

  • 1 Knæk bunden af aspargesene, og skær dem i stykker på 2-3 cm
  • 2 Kog aspargesene i bouillonen i 2 min.
  • 3 Opløs majsstivelsen i ½ dl vand, rør blandingen i aspargesene, og kog op under omrøring.
  • 4 Bland hakket dild i saucen, og smag til med salt og peber.
  • 5 Skær laksen i stykker på 5 x 5 cm, og læg dem i en pande.
  • 6 Krydr laksen med salt og peber, og hæld 2 dl vand ved.
  • 7 Dæk panden med låg eller stanniol, og damp fisken ved svag varme i 4-5 min.
  • 8 Servér laksen med aspargessaucen, kogte kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Dampet laks med sauce af friske grønne asparges

Tip

I stedet for laks kan du anvende ørred.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier