Dampet kuller med chili, koriander og lime

Dampet kuller med chili, koriander og lime

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kullerfileten i 8 stykker, læg dem på en pande med 2 dl vand, og krydr med salt og peber.
  • 2 Dæk panden med låg eller stanniol, og kog ved svag varme i ca. 8 min.
  • 3 Skær spidskålen i kvarte. Kom kålen i en gryde med 2 dl vand, og kog ved svag varme i ca. 5 min.
  • 4 Kom æblemost og honning i en gryde, og kog ind til en sirupslignende konsistens.
  • 5 Flæk chilierne, fjern kerner, og skær chilierne i strimler.
  • 6 Pluk blade af koriander, og hak dem fint.
  • 7 Kom chili, limesaft og koriander i honninglagen, og vend rundt.
  • 8 Hæld honninglagen over den dampede kuller, og servér med kogte ris.
  • {{recipeDoneText}} Dampet kuller med chili, koriander og lime

Tip

I stedet for kuller kan du anvende torsk eller mørksej.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier