Dampet fisk med smørsauce og stegte kantareller

Sådan gør du

  • 1

    Sæt ovnen på 200 grader.

    Sæt risene over.

    Læg fiskefileterne i en smurt ildfast form. Drys med salt og peber og dryp lidt citron over fisken. Skyl et stykke sammenkrøllet bagepapir under den kolde hane. Fold papiret ud over fisken. Bag fisken i 10 minutter.

    Hak løget og svits let i smør i en gryde. Hæld vinen på og lad det simre sammen til det halve. Pisk lidt smør ad gangen ned i vinskyen. Den bør ikke koge. Tag gryden fra komfuret, bliv ved med at piske, smag til med salt og peber.

    Ordn kantarellerne. Svits dem i smør på en varm pande.

    Server de nykogte ris med fisk, svampe, smørsauce og et drys friskrevet peberrod.

  • {{recipeDoneText}} Dampet fisk med smørsauce og stegte kantareller

Opskriften er udviklet af