Dampet bladselleri med kryddersmør

Bladselleri har sin helt egen smag. En smag der stritter og gør sig til. Og det får den også lov til at gøre her. Med en af sine bedste smagskammerater, smørret.

Sådan gør du

  • 1 Sæt en gryde med vand over.
  • 2 Skær hvidløget over et par gange og kom det i gryden sammen med salt.
  • 3 Skær bladselleriens stilke i 2-3 stykker.
  • 4 Kom dem i gryden, og lad dem simre møre i 3 minutter.
  • 5 Rør smørret med sennep, paprika og hakket koriander.
  • 6 Tag den varme selleri op på fire tallerkener, og læg en klat smør herpå.
  • 7 Server.
  • {{recipeDoneText}} Dampet bladselleri med kryddersmør

Tip

TIP:Server som vegetarisk forret med let og lyst brød. Eller til stegt kylling og kartofler.

Opskriften er udviklet af