Dampede silderuller med peberrodscreme

Sådan gør du

  • 1 Rør ylette med sukker og peberrod. Smag til med salt og peber. Lad cremen trække 5-10 min. Smag evt. til med mere peberrod.
  • 2 Klip finnerne på sildene af, og klip sildefileterne over på midten, så du får 2 lange smalle fileter ud af hver sild.
  • 3 Rul sildefileterne sammen, og hold dem fast med en tandstik.
  • 4 Kom 3 dl vand, 3 spsk eddike, 1 tsk salt og lidt stødt peber i en pande, og bring vandet i kog.
  • 5 Læg sildene i vandet, læg låg på panden eller dæk med stanniol, og lad sildene simre i 2-3 min.
  • 6 Servér sildene med peberrodscreme, kogte kartofler og grøntsager.
  • {{recipeDoneText}} Dampede silderuller med peberrodscreme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier