Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin

Sådan gør du

  • 1 Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
  • 2 Kog gulerødderne i en gryde med appelsinsaften i 5 min.
  • 3 Tilsæt cherrytomater, skru ned for blusset, og lad grøntsagerne simre endnu 2 min.
  • 4 Tilsæt grofthakket basilikum, og smag til med salt og peber.
  • 5 Læg to rødspættefileter oven på hinanden, og rul dem sammen.
  • 6 Drys med salt og peber, og læg rødspætterne i en gryde.
  • 7 Hæld 2 dl vand i gryden, og lad fisken småkoge 10 min. under låg.
  • 8 Servér rødspætterne med appelsingulerødderne og kogt pasta.
  • {{recipeDoneText}} Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af