Dampede muslinger med persillefløde og hvidløgscroutoner

Sådan gør du

  • 1

    Hvidløgscroutoner

    Bland smør, hvidløg og persille. Smør det på toastbrød og skær ud i stænger som grilles sprøde og gyldne i ovnen.
  • 2

    Muslinger

    Rens muslingerne ved at skylle dem i koldt vand. Bank dem let mod bordet, og kassér dem, der ikke lukker sig.
  • 3 Snit/hak løg, æble og kruspersille groft.
  • 4 Varm olie op i en gryde og steg løg, æble og kruspersille i 1-2 minutter.
  • 5 Kom muslingerne i og vend det hele godt sammen. Tilsæt vin, bring det i kog og hæld derefter fløden i.  
  • 6

    Servering

    Lad det snurre et par minutter, indtil muslingerne har åbnet sig. Smag til med salt og peber og servér med hvidløgscroutoner.
  • {{recipeDoneText}} Dampede muslinger med persillefløde og hvidløgscroutoner

Tip

I stedet for vin kan du sagtens bruge øl.

Opskriften er udviklet af