Culotte stegt i kuglegrill

Sådan gør du

  • 1 Varm kullene i en grillstarter.
  • 2 Hæld kullene på nederste rist. Læg 4 aromakul på kullene.
  • 3 Gnid culotten med salt og peber.
  • 4 Skær 6 lommer i kødet og kom rosmarin i.
  • 5 Læg en foliebakke ovenpå kullene.
  • 6 Læg kødet på risten over foliebakken.
  • 7 Læg låget på grillen og åbn lidt op for begge spjæld i grillen.
  • 8 Lad kødet stege ved svag varme i 1½ time (centrumtemp. 62-65°).
  • 9 Lad kødet hvile ca. 15 minutter.
  • 10 Skær aubergine og courgetter i grove både, pensl dem med olie.
  • 11 Læg dem på grillen og grill dem til de er møre.
  • 12 Rør dressingen sammen og dryp den på grøntsagerne.
  • 13

    Servering:

    Skær kødet i tynde skiver og server grøntsager og kartofler til.
  • {{recipeDoneText}} Culotte stegt i kuglegrill

Opskriften er udviklet af