Crumble pie med rabarber og solbær

I koppen nybrygget Earl Grey te. Server crumble pie med let pisket flødeskum eller creme fraiche.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader. 
  • 2 Smør en tærteform på 24-26 centimeter. Kom rabarber, solbær, sukker og vaniljesukker i og vend rundt. 
  • 3 Kom alle ingredienser undtagen smør i en skål og bland godt. Skær smør i små tern og vend i melblandingen. Bland sammen til en smuldret dej. Nemmest er at bruge hånden og ligesom knuge smørret sammen med de tørre ingredienser. 
  • 4 Fordel dejen over rabarber og bær. 
  • 5 Sæt i ovnen i cirka 30 minutter. Dejen skal være gylden. 
  • 6 Afkøles og serveres lun med flødeskum eller creme fraiche.
  • {{recipeDoneText}} Crumble pie med rabarber og solbær

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier