Croque Monsieur med skinke og dijonsennep

Skal vi være fine, så er det her en croque monsieur, men, det er jo bare et fint ord for toast. Det er godt nok den ultimative parisertoast, men ikke desto mindre, en lækker toast. Denne sag er fyldt med masser af gruyereost, fyldig cremefraiche og skinke - og man kan ikke gå galt i byen med den.

Sådan gør du

  • 1 Rør cremefraiche, revet ost, sennep, salt og peber sammen i en skål.
  • 2 Smør bagsiden af alle 8 skiver brød med smør. Fordel osteblandingen på den ene side af alle 8 brødskiver. 
  • 3 Læg en skive skinke på 4 af brødskiverne. Læg derpå de resterende 4 brødskiver ovenpå skinken med osteblandingen øverst.
  • 4 Bag croque monsieur'erne i en 180 grader varm ovn i 10-15 minutter, til osten på toppen er smeltet og gylden.
 
  • 5 Spis straks med sennep og små cornichoner til.
  • {{recipeDoneText}} Croque Monsieur med skinke og dijonsennep

Opskriften er udviklet af