Cremet pasta med æg og fennikel

Af: Maria Meldgaard Foto: Line Falck

Pastasalat er så meget mere end dåsemajs og frostærter hældt ud over overkogte pastaskruer. Kog pastaen al dente og prøv med lækkert fyld med blandt andet æg, fennikel og lidt chili.

Opskriftskategorier

  • Frokost
  • Mellemmåltider
  • Hurtig aftensmad
  • Pastaret
  • Picnic
  • Vegetar
  • Få ingredienser
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495