Cremet pasta med æg og fennikel

Af: Maria Meldgaard Foto: Line Falck
Pin

Pastasalat er så meget mere end dåsemajs og frostærter hældt ud over overkogte pastaskruer. Kog pastaen al dente og prøv med lækkert fyld med blandt andet æg, fennikel og lidt chili.

Opskriftskategorier

  • Frokost
  • Mellemmåltider
  • Hurtig aftensmad
  • Pastaret
  • Picnic
  • Vegetar
  • Få ingredienser
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495