Cremet kålsalat med bacon, rosiner og solsikkekerner

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 14 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 425 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1

    Rist solsikkekernerne på en tør pande og lad dem afkøle. 

  • 2

    Steg bacon gyldent og fedtafsmeltet, læg det på fedtsugende papir og lad det afkøle. 

  • 3

    Skær fine buketter af broccoli og blomkål. 

  • 4

    Skær rødlig i fine tern. 

  • 5

    Rør skyr og smag til med salt, peber og citron. Bacon vil yderligere salte og rosinerne afgive sødme til salaten. 

  • 6

    Vend broccoli, blomkål, rødløg, solsikkekerner og rosiner i cremen. 

  • 7

    Servér med lunt brød.

  • {{recipeDoneText}} Cremet kålsalat med bacon, rosiner og solsikkekerner

Opskriften er udviklet af