Cremet Jordskoksuppe (kok Bent J. Megzari Andreasen)

Tip! Server fx suppen med grahams fluteboller

Sådan gør du

  • 1 Jordskokker og grofthakket løg sauteres i olivenolien i 5 minutter.
  • 2 Tilsæt vand så det dækker jordskokkerne
  • 3 Kog under låg til jordskokkerne er møre
  • 4 Blendes i en høj blender eller med en stavblender til alt er pureret
  • 5 Hæld suppen tilbage i gryden og kog op igen
  • 6 Sæt gryden til side i 2 min. for at køle lidt af
  • 7 Tilsæt soya cuisine under omrøring, men sørg for at suppen ikke koger op, da suppen ellers skiller
  • 8 Suppen serveres herefter med det samme
  • 9

    Smag suppen til med salt, peber og evt andre krydderier

  • {{recipeDoneText}} Cremet Jordskoksuppe (kok Bent J. Megzari Andreasen)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af kok Bent J. Megzari Andreasen.

Opskriften er udviklet af