Sådan gør du

  • 1

    Dej:

    Pisk mel, sukker samt halvdelen af mælken sammen.
  • 2 Tilsæt resten af mælken og fløden lidt efter lidt.
  • 3 Lad dejen hvile i ca. 20min.
  • 4 Tilsæt smeltet smør og bag små tynde pandekager.
  • 5

    Flambering:

    Bland smør, flormelis, citronskal, appelsinskal og appelsinsaft i en pande.
  • 6 Lad det småsimre et par min.
  • 7 Tilsæt likøren.
  • 8 Vend pandekagerne én ad gangen i saucen.
  • 9 Fold dem i kvarter.
  • 10 Fordel de foldede pandekager i hele panden.
  • 11 Hæld varm cognac over.
  • 12 Antænd den, mens pandekagerne er meget varme, helst inde ved bordet over tændt spritapparat.
  • {{recipeDoneText}} Crêpes Suzette

Opskriften er udviklet af