Sådan gør du

  • 1 Couscous-grynene tilberedes efter anvisning på emballagen, hvorefter de afkøles.
  • 2 Hvis ærterne er frosne, tøs de op.
  • 3 Champignonerne renses og skæres i skiver.
  • 4 Rødløget skæres i små tern.
  • 5 Vandmelonen skæres i tern eller laves til kugler med et kuglejern.
  • 6 Krydderurterne hakkes fint.
  • 7

    Ærter, champignon, melon, salattern og krydderurter blandes forsigtigt sammen med couscous- grynene. 

  • 8

    Skallen af den halve citron rives fint. Saften presses. Saft og skal røres sammen med olie. Marinaden smages til med salt og peber.

     

  • 9

    Servering

    Couscous-sommersalat serveres til f.eks. lam eller kylling.

  • {{recipeDoneText}} Couscous sommersalat

Tip

Variation: Bulgur kan anvendes i stedet for couscous. 2 friske ferskner eller 2-3 friske figner kan anvendes i stedet for vandmelon.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier