Cote de boeuf med hvidløgssmør og bruchetta

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Vend bøfferne i mel og krydr dem med salt og peber.
  • 2 Brun dem ved god varme på en pande i olien.
  • 3 Læg bøfferne i et ovnfast fad, drys med salt og peber og sæt fadet i en 200o varm ovn 20-25 min.
  • 4 Rist de hele hvidløgsfed i en dyb tør pande ved jævn varme i 10 min.
  • 5 Vend dem jævnligt, så de bliver helt brune overalt.
  • 6 Lad dem køle af.
  • 7 Fjern skallen og mos hvidløgene med en gaffel.
  • 8 Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
  • 9 Kog dem ca. 10-15 min. til de helt møre.
  • 10 Lad kartoflerne dryppe af, kom dem tilbage i gryden med smørret.
  • 11 Pisk massen grundigt sammen med den evt. varme mælk.
  • 12 Hæld mælken i lidt ad gangen til mosen er tyk og cremet.
  • 13 Kom hvidløgsmosen i og smag til med salt og peber.
  • 14 Hak tomater og basilikum, og bland godt med olie, balsamico og salt.
  • 15 Rist brødskiverne i ovn eller på brødrister og gnid dem straks med hvidløg på den ene side.
  • 16 Skær dem igennem på skrå, hvis de er meget store.
  • 17 Fordel tomatblandingen på og server straks.
  • Så er det spisetid! Cote de boeuf med hvidløgssmør og bruchetta

Opskriften er udviklet af