Cordon bleu findes i mange varianter, men altid med kød, ost og skinke. Vi laver cordon bleu med kalveschnitzel, parmesan og lufttørret skinke. 

Sådan gør du

  • 1 Bank/tryk schnitzlerne en smule ud, så overfladen bliver lidt større.
  • 2 Læg salvieblade, skinke og ost på den ene halvdel af hver schnitzel.
  • 3 Fold den anden del over, og hold evt. schnitzlerne sammen med en tandstikker.
  • 4

    Slå ægget ud i en skål, og pisk det let sammen.

  • 5 Bland i en anden skål rasp, revet parmesan, salt og peber.
  • 6 Vend hver schnitzel i æg, dernæst i rasp.
  • 7 Steg dem i en blanding af olie og smør, indtil de er sprøde og gyldne, ca. 5 minutter på hver side.
  • 8 Skær blomkål ud i helt tynde skiver, brug evt. et mandolinjern.
  • 9 Hak mandlerne groft, og bland med blomkål og persille.
  • 10 Rør olie med citronskal og saft, og smag til med salt og peber.
  • 11 Vend dressingen rundt i salaten.
  • 12 12. Servér kartofler til.
  • {{recipeDoneText}} Cordon bleu med comté

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier