Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Del hanen i portionsstykker og gnid dem med salt og peber.
  • 2 Skær baconen i terninger.
  • 3 Rist baconterningerne.
  • 4 Tag dem op og tilsæt smør og olie.
  • 5 Brun derefter løgene i fedtstoffet og tag dem op.
  • 6 Brun fjerkræstykkerne.
  • 7 Kom baconen tilbage i gryden.
  • 8 Hæld cognac over og flambér.
  • 9 Tilsæt hvidløg og krydderier.
  • 10 Hæld rødvinen ved.
  • 11 Lad kyllingen simre mør under låg i 50-60 min.
  • 12 Rist champignonerne i lidt smør.
  • 13 Kom løg og champignoner i retten de sidste 5 min. af kogetiden.
  • 14 Jævn skyen med majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 15 Smag til med salt og peber.
  • 16 Serveres med kogte ris eller flûtes.ognbsp;
  • Så er det spisetid! Coq au vin

Opskriften er udviklet af