Cookies med marcipan og nougatsmag

Så er der friske cookies til kagedåsen! Rå, revet marcipan gør disse cookies særligt velegnede til den danske jul.

Sådan gør du

  • 1 Hak chokolade og nødder groft.
  • 2 Riv marcipanen groft.
  • 3 Bland mel og bagepulver.
  • 4 Pisk smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i.
  • 5 Rør først marcipan, så mel og derefter chokolade og nødder i blandingen.
  • 6 Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i valnøddestore kugler. Der er plads til ca. 12 kager på pladen.
  • 7 Bag kagerne 12- 15 minutter ved 175 grader.
  • 8 Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde.
  • 9 Opbevar kagerne i en kagedåse.
  • {{recipeDoneText}} Cookies med marcipan og nougatsmag

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier