Sådan gør du

  • 1 Mål alle varerne af
  • 2 Læg baconskiverne på en pande og steg dem sprøde
  • 3 Tag baconskiverne af og læg dem på en stykke køkkenrulle
  • 4 Skyl spidskålen og skær stokken af
  • 5 Skær spidskålen i meget tynde strimler og læg dem i et fad
  • 6 Skyl forårsløget. Skær rod og spids af
  • 7 Skær spidskålen i tynde skiver og læg dem i fadet
  • 8 Skær roden af hjertesalaten og del den i blade
  • 9 Læg bladene i en skål og hæld koldt vand i skålen. Skyl bladene godt
  • 10 Ryst vandet af bladene og læg dem i fadet
  • 11

    Dressing

    Skræl peberoden og riv den
  • 12 Kom 2 tsk revet peberrod i en lille skål
  • 13 Kom yoghurt og æblecidereddike i skålen. Rør godt
  • 14 Kom salt, peber og sukker i skålen. Rør godt
  • 15 Hæld dressing i fadet og bland coleslawen
  • 16 Læg baconskiverne på coleslawen og drys græskarkerner over
  • {{recipeDoneText}} Coleslaw

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier