Colaglaserede kinder, karamelliseret tomatgelé og peber nougatine

Sådan gør du

  • 1 Dup kinderne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.
  • 2 Brun dem i olie i en stegegryde.
  • 3 Tilsæt hønsefond, eddike og cola.
  • 4 Kog til kinderne er møre ca. 1 ¼ time.
  • 5 Tag kødet op.
  • 6 Kog skyen ind til ½ l.
  • 7 Smag til salt og peber.
  • 8 Glasér kinderne i den indkogte sky.
  • 9 Karamelliseret tomatgelé:
  • 10 Smelt sukkeret i en gryde til det er lysebrunt.
  • 11 Tilsæt hakkede tomater, løg og hvidløg.
  • 12 Vend det i karamellen.
  • 13 Tilsæt eddike, salt og peber og kog det i 20 minutter.
  • 14 Si væsken og smag til med salt og peber.
  • 15 Udblød husblasen i koldt vand i 5 minutter.
  • 16 Tag husblasen op og knug vandet af den.
  • 17 Kom husblasen i væsken og rør til den er smeltet.
  • 18 Pebernougatine:
  • 19 Smelt sukkeret. Det må ikke blive mørkt.
  • 20 Kog det i ca. 5 minutter.
  • 21 Tilsæt en smule koldt vand hvis sukkeret bliver for varmt.
  • 22 Hæld det smeltede sukker ud på bagepapir i et meget tyndt lag.
  • 23 Drys straks med groftkværnet peber.
  • 24 Lad sukkeret stivne.
  • 25 Læg tomatgeléen i bunden af små portionsskåle og læg kødet, som har stuetemperatur, ovenpå.
  • 26 Bræk pebernougatinen i stykker og læg dem på kødet.
  • 27 Smelt med en gasbrænder lige inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Colaglaserede kinder, karamelliseret tomatgelé og peber nougatine

Opskriften er udviklet af