Sådan gør du

  • 1 Ælt marcipanen med Cointreau og hakket chokolade - man kan bruge så meget, man har lyst til, men marcipanen skal blot have en konsistens, så man kan trille kugler af den.
  • 2 Tril marcipanen i kugler.
  • 3 Smelt den mørke overtrækschokolade og dyp kuglerne i chokoladen.
  • 4 Brug en gaffel til at dybbe kuglerne i chokoladen.
  • 5 Lad overskydende chokolade løbe af ned i gryden.
  • 6 Skub konfekten af gaflen med en ske over på et stykke bagepapir.
  • 7 Sørg for, at hullerne fra gaflen vender nedad mod bagepapiret.
  • 8 Lav striber med den smeltede hvide overtrækschokolade ved at dyppe en gaffel i den hvide chokolade og sving så gaflen let frem og tilbage over konfekten.
  • {{recipeDoneText}} Cointreaukugler

Opskriften er udviklet af