Clubsandwich - slankeudgave

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Krydr kødet med salt og peber.
  • 3 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 4 Brun kødet 1 minut på hver side.
  • 5 Skru ned til middel varme og steg kødet ca. 6 minutter på hver side til det er gennemstegt.
  • 6 Steg bacon sprød på en pande ved jævn varme.
  • 7 Læg den færdigstegte bacon på køkkenrulle, så overskydende fedt kan dryppe af.
  • 8 Skær tomaterne i skiver.
  • 9 Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • 10 Rist brødet.
  • 11 Skær kyllingekødet i tynde skrå skiver.
  • 12 Smør et tyndt lag dressing på brødet.
  • 13 Læg sandwichene sammen med salatblade, kyllingekød, tomatskiver og bacon.
  • 14 Skær sandwichene igennem på skrå.
  • {{recipeDoneText}} Clubsandwich - slankeudgave

Tip

Istedet for karrydressing kan bruges tomatdressing, hvor karry og sukker erstattes af 1½ spsk tomatket-chup, ½ -1 spsk chilisauce og ½ tsk dijonsennep.

Opskriften er udviklet af