Club sandwich med kylling, bacon og karry

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 10 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 446 kcal
  • Fedtenergi 38 %

Sådan gør du

  • 1

    Steg bacon i ovnen ved 200 grader i ca. 7 min. – til det er gyldent. 

  • 2

    Læg det til afkøling på fedtsugende papir.

  • 3

    Steg kyllingefileterne på en slip-let pande i olivenolie og smør, krydr dem under stegningen med salt og peber. 

  • 4

    Steg dem først gyldne på begge sider, skru ned for varmen og steg dem færdige ved middelvarme, ca. 5 min. på begge sider. 

  • 5

    Lad den afkøle – og skær den i tynde, skrå skiver. 

  • 6

    Rør dressingen og smag den til. 

  • 7

    Rist brødet og læg det til afkøling og sprødhed på en rist.

  • 8

    Skær skiverne på tværs, der skal anvendes 3 trekanter til hver sandwich. 

  • 9

    Skyl og slyng salaterne tørre. 

  • 10

    Skær tomaterne i halve. 

  • 11

    Skær rødløg i skiver. 

  • 12

    Klip purløg. 

  • 13

    Montér sandwich: brød, dressing, salat, løg, kylling, brød, dressing, bacon, løg, purløg – brødlåg. Og tomater ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Club sandwich med kylling, bacon og karry

Opskriften er udviklet af