Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt

Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt

Passer til to voksne og to børn
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Sæt risene over, og kog dem efter instruktionen på pakken.
  • 2 Skær kyllingebrysterne ud i tynde strimler, og snit derefter grøntsagerne.
  • 3 Kom lidt olie på din wok, og varm godt op.
  • 4 Rist kyllingebrysterne i 4-5 minutter, og tag dem op.
  • 5 Tilsæt mere olie og grøntsagerne, og sautér i ca. 2 minutter.
  • 6 Tilsæt sojasauce, chili og oystersauce samt kødet igen. Steg videre i 3 minutter
  • Så er det spisetid! Claus Holm: Sprød kyllingewok med grønt

Opskriften er udviklet af