Claus Holm: Spaghetti bolognaise

Claus Holm: Spaghetti bolognaise

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Sådan gør du: Bolognaise

    Tag en gryde, tilsæt olie, og rist løg, hvidløg og kødet.
  • 2 Tilsæt finthakket gulerod og flåede tomat.
  • 3 Tilsæt grøntsagsbouillon og lad det snurre ca. 10 minutter
  • 4 Smag til løbende.
  • 5

    Sådan gør du: Grøntsags ”pasta”

    Læg grøntsagerne ovenpå hinanden og skær dem i tynde strimler, eller riv dem på mandolinjern. Så det kommer til at ligne spaghetti.
  • 6 Vendes med olivenolie, frisk peber og basilikum
  • {{recipeDoneText}} Claus Holm: Spaghetti bolognaise

Tip

”BASIS VARER” er ikke inkluderet i måltidsposen. Udgivet af: C-måltider, med Claus Holm

Opskriften er udviklet af