Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)

Sådan gør du

  • 1

    Tag en stor gryde, hæld olie i og varm op (risotto skal have plads).

  • 2 Tilsæt porrer, det blandede grønt og hvidløg.
  • 3 Tilsæt herefter ris, det må ikke tage farve det hele skal blive klart og blankt.
  • 4 Tilsæt hvidvin, lad det snurre et par minutter og tilsæt vand. Rør jævnligt, men ikke hele tiden.
  • 5 Når risen har optaget væden, tilsætter du lidt mere. Den skal hele tiden have en lind konsistens.
  • 6 Efter ca. 10 min tilsættes fintrevet ingefær og lidt mere vand.
  • 7

    Tilsæt halvdelen af parmesanosten der rives i. Bland rundt og kom lidt mere parmesan i.

  • 8 Smag til med salt og peber.
  • 9 Efter ca. 15-20 minutter er den færdig – den må gerne have lidt bid. Sluk for rissottoen.
  • 10 Vend æbletern i.
  • 11

    Servering

    Serveres straks i en dyb tallerkenen med høvlet parmesan ost på toppen.
  • {{recipeDoneText}} Claus Holm: Risotto med grønt og parmesan (vegetar)

Tip

”BASIS VARER” er ikke inkluderet i måltidsposen Bliv ikke ked hvis det ikke lykkes første gang - du bliver med garanti bedre, når I har lært hinanden at kende, dig og risene… Udgivet af: C-måltider, med Claus Holm

Opskriften er udviklet af