Koteletter i fad med ris (Thai style)

Koteletter i fad med ris (Thai style)

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2

    Brun svinekoteletterne af på en varm pande med lidt sesamolie.

  • 3 Læg koteletterne i et ildfast fad. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter.
  • 4 Sæt ris over efter anvisning på pakken
  • 5 Tilsæt på den samme pande lidt olie og tænd for fuld blus.
  • 6 Skær ananas, chili og peberfrugt
  • 7 Kom ananas, chili og cashewnødder, kokus og peberfrugt på panden. Vend og tilsæt spidskål. Sving det rundt og tilsæt soja samt ingefær.
  • 8 Tag koteletterne ud, og hæld grøntsagsblandingen over kødet. Sæt fadet i ovnen i 4 minutter.
  • Så er det spisetid! Koteletter i fad med ris (Thai style)

Tip

Du kan gøre retten friskere eller stærkere ved at tilsætte limesaft og/eller chili. Udgivet af: C-måltider, med Claus Holm

Opskriften er udviklet af