Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter

Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter

Det er med til at skabe variation i salatkøkkenet, når vi blander råt med tilberedt og vores salat kommer ofte til at gøre det ud for mere end en salat.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl, skyl og skær knoldselleri, porre, kartofler og rødløg
  • 2 Skyl de røde linser. Vend dem med muskatblomme, røget chili, grønne peberkorn, drænet yoghurt, garam masala, salt og flydende honning og de udskårne grøntsager
  • 3 Vend blandingen over i en bagepapirbeklædt gastrobakke - bagepapiret skal være så stort at det kan foldes hen over retten. Sæt retten i ovn 45 minutter ved 200 grader eller til kartofler er møre
  • 4 Snit hvidkålen fint og vend den med syltet citron, citronsaft og salt
  • 5 Kom hvidkålen i bunden af et fad og vend de yoghurtbagte rodfrugter hen over, når de er færdige - de kan være kolde såvel som lune
  • {{recipeDoneText}} Citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter

Opskriften er udviklet af