Citrontærte serveret med eksotiske frugter

Sådan gør du

  • 1

    Tærtedej:

    Mel, flormelis og smør smuldres sammen.
  • 2 Dejen samles med æggeblommen.
  • 3 Et tærtefad (25 cm diameter) beklædes med dejen og stilles koldt 1 time.
  • 4 Tærtebunden bages midt i ovnen ca. 15 min. ved 200°.
  • 5 Tærtebunden afkøles og pensles med smeltet chokolade.
  • 6

    Fyld:

    Majsstivelse, mælk og æg piskes sammen i en gryde.
  • 7 Cremen bringes langsomt i kog under omrøring (skal koges igennem).
  • 8 Sukker, citronskal og saft tilsættes.
  • 9 Cremen afkøles.
  • 10

    Eksotiske frugter:

    Fløden piskes stiv og vendes i cremen. Ananas og mango skæres i tern og blandes i en skål.
  • 11

    Servering:

    Citronsaft og Muscatel blandes sammen og dryppes over frugterne. Kagen pyntes med citronskal og citronmelisse.

  • {{recipeDoneText}} Citrontærte serveret med eksotiske frugter

Opskriften er udviklet af