Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa

Sådan gør du

  • 1 Kog risene.
  • 2 Skær to både af citronen.
  • 3 Pres 2 spsk citronsaft af resten af citronen.
  • 4 Chilisalsa
  • 5 Skær agurk og tomat i små tern og blomkål i helt små buketter.
  • 6 Rens chilien for stilk, kerner og mellemvægge og hak den fint.
  • 7 Bland agurk, tomat, blomkål, chili, olivenolie og 1 spsk citronsaft sammen i en skål.
  • 8 Smag til med salt.
  • 9 Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Varm olien på en pande.
  • 12 Steg citronbådene ca. 1 minut på hver side.
  • 13 Tag citronbådene af panden.
  • 14 Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på panden ved kraftig varme.
  • 15 Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte.
  • 16 Smag risene til med fintklippet purløg, citronsaft, salt og peber
  • {{recipeDoneText}} Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa

Tip

Kog et par majskolber og server dem til. Drys 1-2 spsk friskreven parmesanost over hver schnitzel lige før de er færdigstegt. Opskriften er udarbejdet af Bente Nissen Lundsgaard

Opskriften er udviklet af