Citronkylling m/agurk og persillesalat

Sådan gør du

  • 1

    Citronkylling:

    Kyllingen drysses med salt og peber både ind- og udvendig.
  • 2 Kyllingen brunes på alle sider i en gryde med låg.
  • 3 Citronen skæres i både og lægges omkring kyllingen.
  • 4

    Vand hældes i. Kyllingen steger under låg i ca. 45 min. indtil den er helt gennemstegt (centrumtemperatur på 75°C). 

  • 5

    Agurk og persillesalat:

    Agurken deles på langs, og kernerne skrabes væk med en teske.
    Agurken skæres i 1/2 cm brede skiver og dækkes med iskoldt vand i en skål i 20-30 min. Agurken tages op og afdryppes. Dressingen røres sammen og smages til med salt, peber og sukker.

  • 6 Dressingen vendes med agurk og persille lige før servering.
  • 7 Kyllingen tages op.
  • 8 Skyen jævnes med majsstivelse rørt op i fløde og koger et par min.
  • 9

    Servering:

    Saucen smages til med salt og peber, og kyllingen skæres i 8 dele.
  • {{recipeDoneText}} Citronkylling m/agurk og persillesalat

Opskriften er udviklet af