Citronglaserede kartofler med sesam

Heldige små kartofler. Nye kartofler koges møre, før de vendes på panden i brunet sukker og citron.

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne og pil dem.  
  • 2 Smelt sukker på en pande og lad smørret smelte heri. Vend kartoflerne i sukkermassen og svits ved lav varme.  
  • 3 Pres saft fra en halv citron over og bliv ved med at svitse. Drys sesam på og vend rundt.  
  • 4 Krydr med salt og peber og server.    
  • 5 Grøn oliventapenade og græsk yoghurt: Her behøves ingen opskrift med mængder. Vi vil blot fortælle, at det smager fantastisk godt at komme en god skefuld fed græsk yoghurt og grøn oliventapenade på en velgrillet bøf. Server med salat og de nylavede, citronglaserede kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Citronglaserede kartofler med sesam

Opskriften er udviklet af