Citronfyldt kylling med pasta og trøffel

Trøffel i form af trøffelolie eller tynde skiver sort trøffel gør enhver slags pasta til fornem spise.

Sådan gør du

  • 1 Stik huller i den hele citron med en spids kniv eller et grillspyd.
  • 2 Smør smørret ud på citronen, og rul den i de hakkede urter.
  • 3 Kom citronen ind i kyllingen.
  • 4 Læg kyllingen i en ildfast form og krydr med salt og peber.
  • 5 Dryp lidt olie over skindet og stil kyllingen i ovnen.
  • 6 Steg kyllingen gylden i ca. 1 time.
  • 7 Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  • 8 Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter.
  • 9 Afdryp pastaen og vend den med smør og evt. lidt trøffelolie.
  • 10 Skær evt. trøffel i bladtynde skiver.
  • 11 Skær kyllingen ud i mindre stykker og server med pasta, trøffel, bønner og kylling samt et stykke af citronen. Der er stadig saft heri til lige at dryppe over retten.
  • {{recipeDoneText}} Citronfyldt kylling med pasta og trøffel

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier