Sådan gør du

  • 1 Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand.
  • 2 Pisk æggeblommer og sukker til tyk creme.
  • 3 Tilsæt citronskal og citronsaft.
  • 4 Tryk vandet af husblasen og smelt den i en lille skål over vandbad.
  • 5 Hæld den håndvarme husblasopløsning i æggemassen under piskning.
  • 6 Pisk æggehvider og fløde hver for sig.
  • 7 Er æggemassen meget kold, stivner fromagen hurtigst.
  • 8 Når den er så stiv, at den ikke løber ud, vendes de stiftpiskede æggehvider og derpå flødeskummet i fromagen med lette tag.
  • 9 Sættes koldt ca. 1 time.
  • 10 Pyntes evt. med flødeskum. 
  • {{recipeDoneText}} Citronfromage

Tip

Variation: Mindre fed citronfromage: Som ovenstående, men med 4 æggehvider og 1 dl piskefløde

Opskriften er udviklet af