Energiinformation

  • Energi pr. person 1280 KJ
  • Energi pr. person 304 Kcal
  • Protein 11 %
  • Kulhydrat 41 %
  • Fedt 48 %

Sådan gør du

  • 1

    Udblød husblasseni koldt vand i ca. 10 min. Tag husblassen op af vandet og smelt den i en lille gryde ved svag varme.

  • 2

    Pisk æg og sukker sammen, til det er lyst og luftigt.

  • 3

    Bland den smeltede husblas med citronskal og -saft, og rør i æggemassen.

  • 4

    Pisk fløden til skum, og vend det forsigtigt i æggemassen.

  • 5

    Fordel citronfromagen i 4 portionsglas eller i en stor skål, og stil den på køl i mindst 4 timer. 

  • 6

    Inden servering kan fromagen pyntes med flødeskum og evt. friske hindbær og et drys lakridspulver.

  • {{recipeDoneText}} Citronfromage

Opskriften er udviklet af