Citron- hvidløgskylling

Sådan gør du

  • 1 Kog citronerne i 15 min.
  • 2 Tag dem op og stik dem 4-5 steder med en lille skarp kniv.
  • 3 Vask og tør kyllingerne godt.
  • 4 Gnid kyllingerne indvendigt med salt.
  • 5 Pil og skær hvidløgene i tynde flager.
  • 6 Fyld kyllingerne med citroner, kviste af rosmarin og hvidløg.
  • 7 Pensl kyllingerne med olie og drys med salt og peber.
  • 8 Varm grillen op.
  • 9 Bemærk: Indirekte varme.
  • 10 Pensl risten med lidt olie.
  • 11 Læg kyllingerne på direkte varme og brun dem på alle sider.
  • 12 Flyt dem til indirekte varme, luk og grill dem 50-60 min.
  • 13 Kyllingerne er færdige, når stegetermometeret viser 75o.
  • 14 Serveres med grillede tomater og kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Citron- hvidløgskylling

Opskriften er udviklet af