Cidergelé, glaserede nødder og æblechutney

Sådan gør du

  • 1

    Gelé:

    Udblød husblassen og smelt den i lidt lun cider, bland det med limesaft og sukker og sigt det. Hæld det i en pæn glasskål og køl af.
  • 2

    Glaserede nødder:

    Kog appelsin-saften ind til det halve. Rist nødderne i ovnen til de er let gyldne. Kog honningen op og kom saften på, kog lidt ned og vend nødderne i lagen. Smag til med lidt salt. Køl af.
  • 3

    Æblechutney:

    Skræl 2 af æblerne og fjern kernehuset fra alle tre. Skær dem i 5x5 mm tern. Steg æblerne med løget let i olien og tilsæt juice, eddike, salt og honning. Lad det simre i 8-10 min. Køl af.
  • 4

    Tilbehør:

    Grill eller rist rugbrødet gyldent.
  • {{recipeDoneText}} Cidergelé, glaserede nødder og æblechutney

Opskriften er udviklet af